Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

11. júla 2022

Spoznajte tím TrustPay: Interview s Kristínou Kráľovou, Sales & Account Manager pre lokálny trh (Slovensko a Čechy)

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.
Tentokrát sme vyspovedali Kristínu Kráľovú, Sales & Account Manager pre lokálny trh (Slovensko a Čechy).

Prečo si sa rozhodol/rozhodla pre spoločnosť TrustPay?

Keď som začala uvažovať o zmene pracovnej pozície, nebola som si po pravde veľmi istá, akým smerom sa chcem uberať. Moja dobrá kamarátka v TrustPay predtým pracovala a navrhla mi, či by som to nechcela vyskúšať práve tam. Niečo som si o firme zistila a povedala som si, že to znie zaujímavo a že to vyskúšam.

Na pohovore očividne preskočila vzájomná iskra, lebo ihneď tam mi navrhli „naskočiť do vlaku“. 😊 Počas práce v TrustPay som prišla na to čo ma baví a v čom sa vidím v rámci kariérneho života aj do budúcnosti.

„Veľmi by som chcela, aby sa aj mojou zásluhou dostalo TrustPay do povedomia ako jeden z najkvalitnejších a najskúsenejších poskytovateľov platobnej brány a online platobných služieb.“

Na akej pozícii aktuálne pracuješ a čo ťa na nej najviac baví?

Momentálne pracujem na pozícii Sales & Account manager pre lokálny trh (Slovensko a Čechy).
To znamená, že sa jednak snažím nájsť nových partnerov pre spoluprácu, no zároveň sa čo najlepšie starať o tých existujúcich. Keďže som veľmi spoločenský človek a práca s ľuďmi ma vždy bavila, ťažko sa mi hodnotí, čo ma napĺňa najviac.

Na jednej strane milujem pocit, keď klientovi pomôžem vyriešiť akúkoľvek urgentnú záležitosť alebo čokoľvek, s čím ma osloví a následne na ňom vidím spokojnosť s riešením a na druhej strane ma baví byť kreatívnou a vynaliezavou pri hľadaní nových obchodných partnerov a následne pre nich pripravovať riešenia šité na mieru. Klient si teda môže byť stopercentne istý, že je v rukách odborníkov.

Tu, samozrejme, moja úloha nekončí, lebo spokojnosť obchodného partnera si treba udržiavať, respektíve zaslúžiť. : ) Nie je to len o tom uzavrieť obchod a potom mať „hluchý telefón“. Pri svojej práci sa vždy snažím, aby moji obchodní partneri vedeli, že kedykoľvek sa na mňa môžu obrátiť s akoukoľvek otázkou, či požiadavkou, prípadne im volám ja, aby som sa ubezpečila, že je všetko v poriadku. Niekedy spoločne naplánujeme osobné stretnutie pri káve či dobrom obede. Mať dobrý vzťah je základ a ja si každý jeden veľmi vážim.

TrustPay sa tiež zúčastňuje mnohých výstav a konferencií,  kde mám možnosť stretávať našich klientov alebo „networkingovat“ v rámci odvetvia a spoznávať nových inšpiratívnych ľudí. Často sa potom naše cesty tak povediac prepletú a vznikne silná a dlhodobá spolupráca. Spokojnosť na oboch stranách je potom na nezaplatenie. 😊

trustpay team/trustpay tím - Kristina Kralova

Čo si na svojej práci najviac ceníš a čo je pre teba aktuálne najväčšia výzva?

Cením si najmä voľnú ruku čo sa časového manažmentu a kreativity týka. Nikto mi v podstate „nelinkuje“ kedy a ako mám čo robiť, aj keď rady od skúsenejších vždy uvítam veľmi rada. Koniec-koncov, mne samej by malo najviac záležať, aby som si prácu rozvrhla tak, aby som bola čo najefektívnejšia a prinášala som želané výsledky.

Tiež sa pravidelne zúčastňujem meetingov a brainstormingov, ktorých máme v rámci týždňa niekoľko.

Najväčšia výzva? Veľmi by som chcela, aby sa aj mojou zásluhou dostalo TrustPay do povedomia ako jeden z najkvalitnejších a najskúsenejších poskytovateľov platobnej brány a online platobných služieb, ktorým koniec koncov aj je 😊 a aby sme si ako slovenská firma aj na lokálnom trhu vybudovali ešte silnejšiu a známejšiu značku, pod ktorú sa podpíše k tým existujúcim aj mnoho ďalších spokojných lokálnych firiem.

Aké sú tvoje vzťahy s kolegami v rámci firmy a ako hodnotíš firemnú kultúru TrustPay?

Ako som už spomínala,  som veľmi spoločenský človek, takže s každým rada pokecám a posrandujem.

Myslím si, že sa ako kolektív máme radi a veľmi dobre si rozumieme. Často sa zozbierame a ideme napríklad na ramen, sushi, chatu alebo vymyslíme nejakú inú aktivitu. Teambuildingov je síce vďaka nášmu skvelému HR oddeleniu dosť, ale v rámci firmy sme si vybudovali skutočné kamarátstva a radi spolu trávime aj osobný čas, mimo práce.

Ako vyzerá bežný deň na tvojej pozícii?

V rámci nášho oddelenia mávame denne ranné meetingy pri káve a brunchi, kde má každý priestor na otázky, ktoré sa nazbierali počas predchádzajúceho dňa/dní a potom sa už venujem e-mailom, príprave návrhov na nové spolupráce, videocallom, telefonátom, či už spomínaným osobným stretnutiam. Práve osobný kontakt vie spoluprácu posunúť neskutočne dopredu, lebo sa lepšie buduje vzájomná dôvera a obchodný vzťah naberá nový ešte uvoľnenejší rozmer. 😊

Deň sa teda ďalej vyvíja podľa toho, čo je prioritne potrebné vybaviť, alebo čo mám práve na „TO DO“ liste. Nedá sa povedať, že by mal každý deň presnú rutinu a tá rozmanitosť je presne to, čo na svojej práci milujem!

„Mňa osobne najviac motivuje  – okrem výplaty 😀 aj uznanie a spokojnosť –  ako mojich klientov (keď mi ďakujú, vždy ma to príjemne dostane), tak aj mojich nadriadených.“

Máš nejaký zabavný moment z práce v TrustPay?

Mám! Keď sme mali firemné fotenie, aby sme všetci mali krásne a profesionálne fotky, tak moja niekdajšia šéfka dostala naspäť upravenú fotku a sťažovala sa, že tam nevidí žiadne zmeny a vylepšenia.
Na to došla ku mne, pozrela na tú moju, ktorú som mala zrovna v počítači otvorenú, a zakričala: „Vidíš, toto je vyretušovaná fotka!“ 😀

Čo ťa v práci najviac motivuje?

Mňa osobne najviac motivuje  – okrem výplaty 😀 aj uznanie a spokojnosť –  ako mojich klientov (keď mi ďakujú, vždy ma to príjemne dostane), tak aj mojich nadriadených. Jednoducho, keď ti niekto povie „Dobrá práca, Tina.“

Myslím, že niekedy sa na takéto veci zabúda a môže to byť práve takáto maličkosť, čo vie človeka nakopnúť k ešte lepším výkonom, ktoré bude robiť s radosťou. Som rada, že v TrustPay sa na to nezabúda. 😊

Mohlo by vás zaujímať

Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Miroslavou Lipkovou, Director of Operations and Quality Assurance
Zoznámte sa a spoznajte talentovaných členov tímu TrustPay v novom formáte na našom blogu - spoznajte tím TrustPay. Vyspovedali sme našu šikovnú a vždy usmiatu Miroslavou Lipkovú, Director of Operations and Quality Assurance.
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview so Zuzanou Biskupičovou, Vedúca organizácie & HR
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Richardom Tésim, Deputy CEO
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.
Economy
author: TrustPay