Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

5. apríla 2024

Spoznajte tím TrustPay: Interview s Vítom Hejlekom, Business Development Manager

autor: TrustPay
Sledujte nás:

Spoznajte šikovných členov TrustPay tímu prostredníctvom našich rozhovorov.
Tentokrát sme vyspovedali Víta Hejleka, Business Development Managera.

Prečo si sa rozhodol/rozhodla pre spoločnosť TrustPay?

Vo svete e-commerce a on-line transakcií sa pohybujem s menšou prestávkou viac ako 15 rokov. Mám tak v odbore a profesijnej sieti množstvo relevantných kontaktov, kolegov, ale aj priateľov, s ktorými ma spájajú nielen pracovné záležitosti. Keď prišla koncom roka 2022 ponuka od TrustPay, bral som to ako ďalší pracovný posun, kedy sa navyše naučím aj niečo nové z medzinárodného biznisu a budem pri všetkom podstatnom, čo sa deje vo svete on-line platieb.

Na akej pozícii aktuálne pracuješ a čo ťa na nej najviac baví?

Som na pozícii Business Development Manager a mojou úlohou je nadväzovať nové obchodné partnerstvá, prepájať obchodné príležitosti a nesmiem zabudnúť ani na priamu akvizíciu nových zákazníkov. Najviac ma baví, keď zákazník opisuje, čo by ideálne potreboval, aké je zložité to nájsť v jednom balíku a potom postupne zistí, že práve TrustPay je ten správny partner, ktorý vie pokryť väčšinu jeho potrieb a to nielen pri zahraničnej expanzii. Je milé počuť, keď zákazník povie, toto je presne to, čo sme hľadali.

„Firemná kultúra je veľmi priateľská a otvorená, na programe sú pravidelné spoločné akcie a teambuildingy, na ktoré sa všetci tešíme.“

Čo si na svojej práci najviac ceníš a čo je pre teba aktuálne najväčšia výzva?

Najviac si cením, že mám prácu, ktorá ma naozaj baví. TrustPay je inovatívny fintech a aj vďaka tomuto prostrediu mám prehľad o všetkých novinkách a trendoch. Môžem sa neustále učiť niečo nové a posúvať svoje odborné znalosti. Zároveň oceňujem nastavenia firmy, ktorá aj napriek svojej veľkosti nie je žiadnym korporátom, ale naopak tu prevláda priateľská atmosféra, podporená dôverou vedenia. A moja najväčšia výzva? Dostať TrustPay do širšieho povedomia na českom trhu a stať sa partnerom vybraných e-shopov z top 10 českej e-commerce scény.

TrustPay tim-Vit Hejlek

Aké sú tvoje vzťahy s kolegami v rámci firmy a ako hodnotíš firemnú kultúru TrustPay?

Vzťahy s kolegami beriem ako veľmi dôležitú súčasť práce, zvlášť v mojom prípade, keď pracujem na home office z Prahy a kolegov v kancelárii navštevujem 1-2x do mesiaca na pár dní. Inak sme v kontakte predovšetkým on-line, kedy sme schopní vďaka podobnému nastaveniu rýchlo pochopiť, čo kto rieši a potrebuje, vzájomne sa pochopiť a vyjsť si v ústrety, prípadne nasmerovať na kolegu, ktorý bude vedieť poradiť s daným problémom lepšie. Firemná kultúra je veľmi priateľská a otvorená, na programe sú pravidelné spoločné akcie a teambuildingy, na ktoré sa všetci tešíme.

Ako vyzerá bežný deň na tvojej pozícii?

Bežný pracovný deň začína rannou kávou, pri ktorej si pripravujem dennú agendu. Tá je závislá ako na aktuálnej e-commerce sezóne, tak množstve schôdzok a z toho nadväzujúcich úloh v podobe tvorby ponúk a kalkulácií. Dopoludnia trávim väčšinou vyhľadávaním nových kontaktov, monitoringom trhu, on-line správ a vybavovaním e-mailov. Zároveň riešim rozjednané akvizície, kedy už plánujeme načasovanie možnej spolupráce s ohľadom na potreby zákazníka a podobne. Po obede mám priestor na spracovanie kalkulácií a ponúk, plus mám naplánované schôdzky so zákazníkmi, ktoré prebiehajú mnohokrát až do neskorých popoludňajších hodín. Príjemnou zmenou je potom pozvanie na obed, večeru alebo rôzne eventy, konferencie, kde sa môžem stretnúť s ostatnými kolegami a obchodnými partnermi.

Ako sales navštevuješ aj veľa eventov, spomínaš si na nejaký zábavný moment?

Každý rok sa ako TrustPay zúčastňujeme množstva eventov a konferencií, kde nie je o zábavné momenty núdze. V rámci môjho prvého eventu si vybavujem moment, kedy som zostal na našom stánku sám, pretože kolegyne už padali od hladu, možno smädom 😀 alebo to bol skôr krst pre nováčika? Dodnes neviem, každopádne ako naschvál sa zišlo pár záujemcov naraz, ktorých som nestíhal odbaviť vďaka ich záujmu o detailné informácie a tak sa začal na našom stánku tvoriť rad ďalších potenciálnych zákazníkov. Bohužiaľ niektorí čakali, že tak dlhý rad musí byt určite na kávu, ale tá bola o stánok vedľa, 😀 čo zistili až po chvíli, ale aspoň sme sa spoločne zasmiali. S niektorými som potom na kávu poctivo zašiel a aj vďaka tomu sa mi z môjho prvého eventu podarilo úvodné kontakty pretaviť do reálnej spolupráce.

Mohlo by vás zaujímať

Spoznajte tím TrustPay: Interview s Eliškou Hutníkovou, Head of Compliance
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu. Tentokrát sme vyspovedali Elišku Hutníkovú, Head of Compliance.
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Kristínou Kráľovou, Sales & Account Manager pre lokálny trh (Slovensko a Čechy)
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu. Tentokrát sme vyspovedali Kristínu Kráľovú, Sales & Account Manager pre lokálny trh (Slovensko a Čechy).
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Michalom Lukáčikom, Špecialista na platby
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu. Tentokrát sme vyspovedali Michala Lukáčika, Špecialistu na platby v TrustPay.
Economy
author: TrustPay