Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

9. januára 2023

Spoznajte tím TrustPay: Interview s Magdalénou Burgerovou, Vedúca financií a účtovníctva

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.
Tentokrát sme vyspovedali Magdalénu Burgerovú, vedúcu financií a účtovníctva.

Prečo si sa rozhodla pre spoločnosť TrustPay?

Viac ako polovicu aktívnej kariéry sa pohybujem vo finančnom sektore a bankovníctve. Po návrate z rodičovskej dovolenky späť do pracovného cyklu mi bol dopriaty vzácny čas na chvíľu sa nadýchnuť, poobzerať sa a zamyslieť sa nad svojim ďalším smerovaním. Jednoznačne som túžila ostať vo svete financií, prehlbovať moje skúsenosti a aplikovať ich ďalej pri rôznych projektoch. A preto bola spoločnosť TrustPay mojou jasnou voľbou.

TrustPay svojou štruktúrou, organizáciou a kultúrou poskytuje veľký priestor na sebarealizáciu, kreatívnosť, je pružná a rýchla v prijímaní rozhodnutí a spätnej väzbe. Takisto promptne reaguje na zmeny na trhu a jeho požiadavky. Tento unikátny mix dodáva potrebnú dynamiku každodenným činnostiam na všetkých oddeleniach.

Veľmi dôležitým je už prvotný pocit, ktorý dostávame pri pohovore. Spoločnosť TrustPay mi dala pri našom prvom  stretnutí jasne vedieť, že to je presne tá firma, v ktorej sa chcem zlepšovať a budovať svoju kariéru. Som šťastná že môj výber bol správny a teraz sa spoločne s mojom tímom zdokonaľujeme a pracujeme na rôznych zaujímavých projektoch a výzvach.

„Baví ma neustále posúvať seba a svoju prácu, zapájať kreativitu, zdokonaľovať postupy, automatizovať, zavádzať zlepšenia alebo implementovať úplne nové procesy.“

Na akej pozícii aktuálne pracuješ a čo ťa na nej najviac baví?

Zastávam pozíciu vedúcej financií a účtovníctva (Head of finance and accounting). Od mala milujem čísla, počítanie (najmä peňazí 😀 ), fascinujú ma príbehy, ktoré sú ukryté za každou cifrou. Všetky aktivity, obchody a transakcie sú v konečnom dôsledku pretavené do čísiel a výsledkov spoločnosti. Moja práca je všetko len nie nudná a monotónna. A to je to, čo ma na nej najviac baví. Záber nášho oddelenia je pomerne široký od účtovníctva, prípravy podkladov, výpočtov, finančných analýz, manažérskeho a štatutárneho (legislatívneho) vykazovania, interpretácií, plánovania, predikcií až po komunikáciu externými partnermi či kolegami z iných oddelení. Baví ma neustále posúvať seba a svoju prácu, zapájať kreativitu, zdokonaľovať postupy, automatizovať, zavádzať zlepšenia alebo implementovať úplne nové procesy.

trustpay tím - Magdalena Burgerova

Čo si na svojej práci najviac ceníš a čo je pre teba aktuálne najväčšia výzva?

Práca, ktorá ma napĺňa je jeden nikdy nekončiaci proces zdokonaľovania, zlepšovania a hľadania nových možností ako robiť nové veci, robiť ich kvalitnejšie, rýchlejšie a múdrejšie.

Dôležitá je pre mňa možnosť seba realizácie a využívania kreativity pri každodennej práci. Veľkou výzvou sú vždy stanovené plány a ich zasadenie do aktuálneho diania na trhu a legislatívnych možností. Je to vždy tak trochu alchýmia. 😊

Najväčšou výzvou pre mňa na tejto pozícii je zabezpečiť, aby bola spoločnosť finančne zdravá a úspešná a aby som dokázala viesť svoj tím k dosahovaniu stanovených cieľov.

Aké sú tvoje vzťahy s kolegami v rámci firmy a ako hodnotíš firemnú kultúru TrustPay?

Je to možno klišé, ale vždy je to aj o ľuďoch a vzájomných vzťahoch. Ľudia sú tými, od ktorých odchádzate alebo naopak, ktorí vás držia tam, kde ste, inšpirujú vás a aj vďaka nim nachádzate vnútornú motiváciu. Osobne by som nevedela pracovať dlhodobo niekde, kde by som sa necítila komfortne.

Od prvého dňa ako som nastúpila do spoločnosti, boli všetci kolegovia priateľskí, maximálne ústretoví a nápomocní. Atmosféra ktorá je v TrustPay je podobná atmosfére mojej vysnívanej práce.

Kolegovia sú nápomocní a skôr majú tendenciu chytiť sa aktivity, aj keď to nie je vždy súčasťou ich agendy.

„Buďte odvážni, majte otvorenú myseľ, chuť pracovať a učiť sa nové veci. Robíte to pre TrustPay ale rovnako a oveľa podstatnejšie tým posúvate samých seba, zvyšujete svoje kompetencie, kvality a svoju hodnotu.“

Ako vyzerá bežný deň na tvojej pozícii?

Neexistuje nič ako bežný deň. Sú dni, kedy mám jasný plán a harmonogram a takmer sa mi ho podarí dodržať a naplniť. Avšak prevládajú dni, kedy idete ráno do práce s určitým vnútorným plánom a zrazu sa začnú diať veci a vy „idete a riešite“.

Samozrejme, máme svoje termíny a legislatívne povinnosti, ktoré musia klapnúť ako švajčiarske hodinky. Avšak, pomedzi to sa vyskytne mnoho iných úloh a aktivít, ktoré čakajú, ako sa s nimi popasujeme. A s radosťou hovorím, že väčšinou sa nám to darí a ešte aj s úsmevom na tvári.

Čo by si poradila budúcim kandidátom, ktorý by chceli pracovať v TrustPay?

Buďte odvážni, majte otvorenú myseľ, chuť pracovať a učiť sa nové veci. Robíte to pre TrustPay, ale rovnako a oveľa podstatnejšie tým posúvate samých seba, zvyšujete svoje kompetencie, kvality a svoju hodnotu.

TrustPay je miesto pre motivovaných a talentovaných ľudí, ktorí sa chcú naučiť nové veci a napredovať.

Mohlo by vás zaujímať

Spoznajte tím TrustPay: Interview so Zuzanou Biskupičovou, Vedúca organizácie & HR
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Richardom Tésim, Deputy CEO
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Miroslavou Lipkovou, Director of Operations and Quality Assurance
Zoznámte sa a spoznajte talentovaných členov tímu TrustPay v novom formáte na našom blogu - spoznajte tím TrustPay. Vyspovedali sme našu šikovnú a vždy usmiatu Miroslavou Lipkovú, Director of Operations and Quality Assurance.
Economy
author: TrustPay