Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

15. marca 2023

Blik: Platobná metóda nevyhnutná pre poľský trh

autor: TrustPay
Sledujte nás:

Vyvinutý poľským štandardom platby (PPS), je Blik navrhnutý tak, aby zjednodušil platobný proces a ponúkol pohodlnú a bezpečnú alternatívu k tradičným platobným metódam. V tomto blogu sa budeme zaoberať tým, ako Blik funguje a prečo je správnym výberom pre poľských spotrebiteľov. Ako Blik funguje? Blik je jednoduchý a ľahko použiteľný mobilný spôsob platby, ktorý je […]

Vyvinutý poľským štandardom platby (PPS), je Blik navrhnutý tak, aby zjednodušil platobný proces a ponúkol pohodlnú a bezpečnú alternatívu k tradičným platobným metódam. V tomto blogu sa budeme zaoberať tým, ako Blik funguje a prečo je správnym výberom pre poľských spotrebiteľov.

Blik - Payment code/platby

Ako Blik funguje?

Blik je jednoduchý a ľahko použiteľný mobilný spôsob platby, ktorý je k dispozícii prostredníctvom mobilnej aplikácie alebo SMS. Ak chcete používať Blik, stačí len prepojiť svoj bankový účet s aplikáciou alebo poslať SMS s údajmi o platbe. Po prepojení môžete vykonávať platby výberom príjemcu a zadaním požadovanej sumy. Transakcia sa potom spracúva v reálnom čase a peniaze sú prevedené okamžite.

  1. Registrácia: Aby ste mohli používať Blik, musíte sa zaregistrovať do systému. Toto zahŕňa stiahnutie aplikácie, vytvorenie účtu a overenie vašej identity.
  2. Prepojenie bankových účtov: Keď je váš účet nastavený, môžete prepojiť jeden alebo viac bankových účtov s systémom Blik. Tým získate možnosť platiť priamo zo svojho bankového účtu.
  3. Generovanie kódu: Keď chcete uskutočniť platbu, jednoducho musíte v aplikácii Blik vygenerovať 6-miestny kód. Tento kód potom môžete použiť na uskutočnenie platby.
  4. Uskutočnenie platby: Aby ste uskutočnili platbu, jednoducho musíte poskytnúť 6-miestny kód obchodníkovi. To môžete urobiť skenovaním QR kódu alebo ručným zadaním kódu do platobného systému.
  5. Potvrdenie platby: Po spracovaní platby dostanete v aplikácii Blik oznámenie, ktoré potvrdí, že platba bola uskutočnená.

TrustPay - Blik uspesna platba

Jedným z hlavných benefitov Bliku je, že eliminuje potrebu nosiť hotovosť alebo bankové karty. Všetko čo s Blikom potrebujete je váš smartphone na vykonanie platieb, cez ktorý môžete ľahko pristupovať k svojmu účtu kdekoľvek na svete. Blik navyše ponúka vysokú úroveň bezpečnosti, pretože všetky transakcie sú šifrované a chránené PIN-om alebo biometrickou autentifikáciou.

Prečo je Blik správnym výberom pre poľských spotrebiteľov

Rýchlosť a komfort platieb

Blik je dobrým výberom pre poľských spotrebiteľov z niekoľkých dôvodov. Hlavným je to, že v Poľsku je využívaný viac ako klasická transakcia kartou a po druhé ponúka rýchly a pohodlný spôsob platieb, čo je obzvlášť dôležité v dnešnom rýchlom svete. S Blikom môžete vykonať transakcie pomocou pár klikov a peniaze sú prenesené okamžite, čo znamená, že môžete dokončiť platby rýchlo a efektívne.

Bezpečnosť

Ďalšou výhodou Bliku je, že ponúka vysokú úroveň bezpečnosti. Všetky transakcie sú zašifrované a chránené PIN-om alebo biometrickým overením, čo znamená, že vaše informácie sú v bezpečí. Navyše, Blik je podporený Poľským platobným štandardom (PPS), ktorý je dôveryhodnou organizáciou s dlhou históriou poskytovania bezpečných a spoľahlivých platobných riešení.

Široké pokrytie platobnej metódy

Blik má v Poľsku široké pokrytie s tisíckami obchodníkov a firiem, ktoré túto platobnú metódu akceptujú. To znamená, že Blik môžete použiť na platbu širokej škály produktov a služieb, od potravín po faktúry a mnohé ďalšie.

V závere je Blik rýchlou, pohodlnou a bezpečnou mobilnou platobnou metódou, ktorá je široko akceptovaná v Poľsku. S jeho jednoduchou aplikáciou, vysokou úrovňou bezpečnosti a širokou akceptáciou je vynikajúcim výberom pre poľských spotrebiteľov, ktorí hľadajú jednoduchý a pohodlný spôsob správy svojich financií.

Chcete zistiť viac o Bliku a ďalších lokálnych platobných metódach, ktoré ponúkame v TrustPay? Navštívte náš web, alebo kontaktujte náš tím priamo na podpora@trustpay.eu.

Mohlo by vás zaujímať

Čo sú alternatívne platobné metódy a prečo sú dôležité v dnešnom e-commerce svete
Existuje mnoho spôsobov, ako platiť za svoje online nákupy. V niektorých krajinách sú dokonca obľúbenejšie ako platby kartou. Poznáte ich? V dnešnom článku vám predstavíme alternatívne platobné metódy.
Economy
author: TrustPay
Ako prispôsobiť e-shop pre zahraničných zákazníkov?
Hodnota európskeho e-commerce trhu sa na konci roku 2020 odhadovala na viac ako 700 miliárd EUR, pričom takmer štvrtina hodnoty e-commerce transakcií sa vygeneruje práve nakupovaním od zahraničných obchodníkov.
Economy
author: TrustPay
Zvýšte počet dokončených nákupov v e-shope s novou funkciou - Reštart platby
Zvýšte počet dokončených nákupov v e-shope s novou funkciou - Reštart platby. Naša platobná brána odteraz umožňuje užívateľom platbu opakovať, ak ich prvotná platba bola zamietnutá. Platobná brána vyzýva užívateľa k ďalším pokusom o zaplatenie.
Economy
author: TrustPay