Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

21. marca 2022

Okamžitá výplata: Vyplácame vaše peniaze na počkanie

autor: TrustPay
Sledujte nás:

Chceme pre vás len to najlepšie a preto sme vám uľahčili prístup k výplatám. Zaviedli sme novinku, vďaka ktorej si môžete vyberať peniaze z účtu vždy, keď to potrebujete.

TrustPay prichádza s funkciou Okamžitá výplata. Už nemusíte čakať na pravidelné vyplácanie. Svoju výplatu si vyžiadate jedným klikom a ešte v ten deň ju môžete mať.

Ideálny čas na okamžitú výplatu

Okamžitú výplatu si stačí vyžiadať v pracovný deň do 07:00 hod a v ten deň ju dostanete. Ak výplatu prevediete neskôr alebo cez víkend, platba sa na váš účet pripíše v nasledujúci pracovný deň. To znamená, že ak si výplatu vyžiadate v piatok o 07:01 hod, príde vám v pondelok.

Kde si funkciu nastavím

Funkciu si nastavíte prostredníctvom svojho Obchodníckeho portálu cez Nastavenia – Finančné nastavenia v časti Frekvencia a kliknete na tlačidlo Vykonať Okamžitú Výplatu. V prípade, že si to rozmyslíte, môžete svoju požiadavku do odoslania výplaty zrušiť.

TrustPay - okamžitá výplata - funkcia

TrustPay pro-tip

Odporúčame si nastaviť minimálny zostatok, pod ktorý sa nedostanete. Na účte budete mať rezervu, ktorá sa vám kedykoľvek môže zísť. Nastavíte si ju v časti Obmedzenie výplat a minimálny zostatok.

Suma nasledujúcej výplaty

Ostaňte pokojní, keď vám nepríde čiastka, ktorú vidíte vo vašom účte. Suma nasledujúcej výplaty je orientačná. Nie je očistená o poplatky za transakciu a je vyplácaná s odkladom pracovných dní. Pri kartových transakciách sú to 3 pracovné dni a pri bankových prevodoch
1 pracovný deň pred vykonaným vyúčtovaním.

Príklad
Okamžitá výplata zadaná v piatok do 10:00 hod – vyúčtovaná vám bude suma, ktorú ste pri kartových platbách prijali do pondelka (vrátane) a pri bankových prevodoch do stredy.

TrustPay vás vyplatí na počkanie

Vďaka novej funkcii Okamžitá výplata si môžete s TrustPay vyberať vaše peniaze vždy, keď to potrebujete. Nastavte si svoj účet vo Finančných nastaveniach a nechajte si vyplácať vaše príjmy na počkanie.

Pre viac informácií si pozrite náš predošlý blog o tom, ako funguje proces vyplácania v TrustPay a v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na podpora@trustpay.eu.

Mohlo by vás zaujímať

Ako v TrustPay vyplácame peniaze vyzbierané za platby od vašich zákazníkov?
Čo je výplatný účet a kde si ho môžete nastaviť? Prevedieme vás celým procesom a možnosťami vyplácania.
Economy
author: TrustPay
Čo sú to opakované alebo „recurring“ platby?
Opakované platby a možnosť predplatného udržuje zákazníkov a obchodníkov v spojení a tým sa stáva jedným zo spôsobov, ako si vzájomne udržať dlhodobé vzťahy a zároveň to umožňuje podnikom, ktoré ponúkajú predplatné tráviť viac času poskytovaním svojich produktov a služieb a menej času správou platieb.
Economy
author: TrustPay
Nový online registračný proces v TrustPay
Nakoľko u nás v TrustPay stále zlepšujeme a modernizujeme procesy pre našich klientov, radi by sme vám predstavili náš nový proces online registrácie od vášho kontaktu až po spustenie platobnej brány u nás v TrustPay.
Economy
author: TrustPay