Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

4. apríla 2022

Nová verzia našej platobnej brány je tu!

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V TrustPay je pre nás klient a jeho spokojnosť na prvom mieste. Aj preto sme usilovne pracovali na tom, aby naša platobná brána odzrkadľovala najnovšie trendy a súčasne pre váš e-shop poskytovala komfort, prehľadnosť a jednoduchosť implementácie.

Čerstvá novinka je oproti svojej predchádzajúcej verzii platobnej brány modernejšia, dynamickejšia a plne optimalizovaná na všetky zariadenia, vďaka čomu je zážitok z platby vždy plnohodnotný na všetkých veľkostiach obrazoviek a rôznych typoch zariadení.

Voilaa…. tu ju máme!
nova verzia platobnej brany

Jedinečná platobná brána podľa vašich predstáv

Skvelou črtou našej novej platobnej brány je možnosť prispôsobenia a úpravy dizajnu podľa predstáv obchodníka, či už k štýlu webu, alebo samotnej značke.

nova verzia platobnej brany TrustPay

Okrem úprav štýlu a farebnosti je na platobnom okne možné nahradiť logo TrustPay vlastným logom vašej značky. Dizajn platobného okna tak môžete mať unikátny a prispôsobený vašim predstavám.

TrustPay - vlastny dizajn platobnej brany

Nový dizajn pre našich existujúcich klientov zmeníme automaticky, no ak ste si v minulosti upravovali logo či farby, skontrolujte si, či sa vám v novej platobnej bráne zobrazia správne. Okrem toho však nemusíte robiť vôbec nič.

Čo všetko nová platobná brána ukrýva?

Platba kartou a obľúbenými metódami Google Pay a Apple Pay

Rozhranie novej brány ponúka jednoduchý a funkčný zážitok z platby pre konečného zákazníka, založený na osvedčených postupoch. Okrem klasickej platby kartou vašim zákazníkom ponúka stále obľúbenejšie možnosti platby Apple Pay a Google Pay.

Online bankové prevody

Dajte svojim zákazníkom zo Slovenska, Česka a čoskoro aj Poľska ešte väčší pocit bezpečia a umožníte im platiť v prirodzenom prostredí vlastnej banky.

nova TrustPay platobna brana - zoznam bank

Najväčšie množstvo lokálnych platobných metód na trhu

Plánujete expadovanie na nové trhy? V TrustPay vieme, že viac platobných metód znamená viac zákazníkov. Práve preto naša nová brána zahŕňa aj lokálne platobné metódy, ktorých súhrnný zoznam nájdete na našom webe.

nova platobna brana - platobne metody

Nová platobná brána je pre všetkých existujúcich aj nových klientov dostupná od 5.4.2022 bez dodatočných poplatkov a integrácie. Od tohto dátumu si celý proces platby môžete vyskúšať v TrustPay demo shope.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na podpora@trustpay.eu.

Mohlo by vás zaujímať

Pomáhame rásť našim klientom a my tak rastieme s nimi
TrustPay za posledný rok predstavil veľa fantastických zmien, ktorými sme vypočuli potreby našich partnerov a priniesli sme na trh nové a lepšie služby. Nechceme byť len jedna z mnohých platobných brán na trhu, ale chceme byť pre našich klientov partnerom v ich podnikaní.
Economy
author: TrustPay
Ako prispôsobiť e-shop pre zahraničných zákazníkov?
Hodnota európskeho e-commerce trhu sa na konci roku 2020 odhadovala na viac ako 700 miliárd EUR, pričom takmer štvrtina hodnoty e-commerce transakcií sa vygeneruje práve nakupovaním od zahraničných obchodníkov.
Economy
author: TrustPay
Giropay: Oslovte zákazníkov na najväčšom trhu v Európe
Giropay je obľúbenou platobnou metódou najmä v Nemecku. Využíva ju približne 45 miliónov zákazníkov, čo predstavuje 80 % z celkového počtu užívateľov online bankingu na najväčšom trhu v Európe.
Economy
author: TrustPay